نویسنده:
بازدید: 1206 بازدید
تمرین تلقین در هیپنوتیزم و مانیه تیزم

تمرین تلقین در هیپنوتیزم و مانیه تیزم

تمرین تلقین

در یک اتاق نیمه روشن با قرائت کتاب که  به تأنی و بند بند انجام می‌ گیرد می‌ توان این نیرو را تقویت نمود، در این موقع حروف باید با صدای اصلی خود اداء شود، اتاق نیمه روشن به طور کلی برای آنانی که می‌ خواهند.

تمرین مانیه‌ تیزم و هیپنوتیزم نمایند، لازم بوده و بیشتر تمرینات و مشق‌ ها در آنجا انجام می‌ گیرد، به همین لحاظ اشیاء این اتاق باید ساده بوده در موقع شروع به عملیات و تمرینات قبلاً باید با باز گذاشتن درب یا پنجره هوای ان را تهویه کرد مراعات بهداشت موفقیت شما را چند برابر خواهد نمود. این اتاق  در کلیه تمرینات مورد لزوم است، قرائت کتاب برای تقویت تلقین و آهنگ صدادر این اتاق انجام می‌ گیرد.

طرز تکلم باید صحیح و مشق شود تا صدا با آهنگ‌ تر، ظریف‌ تر و از روی اطمینان باشد، از اول باید عادت نمود، تلقینات  در خود شخص عامل موثر واقع گردد تا در طرف مقابل  نیز تأثیر کند.

تمرین تلقین در هیپنوتیزم و مانیه تیزم
تمرین تلقین در هیپنوتیزم و مانیه تیزم

تمرین دیگر

این که تصنیفی را با دهان بسته خوانده سعی کنند که نکات صوتی آن صحیح اداء گردد این تمرین صدا را خوش آهنگ می‌ نماید.کسانی که تنها در موضوع تلقین کار کرده‌ اند، قادر هستند با تلقین شخص را به خواب برده بعد از انجام عملیاتی بار دیگر بیدار نمایند، البته برای یاد گرفتن  آن باید ابتدا از کودکان شروع کرده و طرز تلقین را به تدریج آموخته کم‌ کم و به مرور زمان پس از تجربه لازم به بزرگ‌تر ها پرداخت، آموزش و پرورش آن محتاج‌ تمرین و تجربه بسیار است.

تمرین تلقین در هیپنوتیزم و مانیه تیزم

تلقین به نفس

بشر از روزگاران پیشین از قدرت تلقین  به نفس استفاده کرده بخصوص در هندوستان مرتاضان به وسیله آن خود را به حالت بیهوشی  انداخته کارهای عجیبی نشان می‌ دهند.نخستین شخصی که راجع به تلقین به نفس عقیده‌ ای را بیان نمود “امیل کوئه” می‌باشد.

این دانشمند معتقد بود که هیپنوتیزم و مانیه‌ تیزم و آثاری که از این دانش‌ ها مشاهده می شود نتیجه‌ ی نیروی تلقین به نفس معمول بوده عامل جز وسیله آن نقش دیگری را ندارد،با انتشار این عقیده تلقین به نفس وارد به مرحله ی جدیدی گردید.

فعال کردن چاکراي چهارم-آناهاتا چاکرا
توصیه برای مطالعه

تلقین به نفس عبارت از تصویر افکار شخص و کوشش در انجام آن با یک اراده قوی به منظور نفوذ یافتن بر خویشتن و تسلط بر نفس است. تلقین نیز همین معنی را دارا است منتهی برای تأیید موضوع در مغزشخص دیگری‌ است که در هیپنوتیزم و مانیه‌ تیزم نیز از آن استفاده می شود.

سربازی که در میدان‌ های جنگ خود را در حالت بخصوصی آماده فداکاری می‌ سازد، از گلوله‌ های جان گداز دشمن نمی‌هراسد، در تاریکی‌ های کارزار قدم می گذارد،از زیر آتش دشمن بدون ترس می‌ گذرد، از قدرت تلقین به نفس است که او را آماده به جانبازی می‌نماید، همین‌طور تلقین دیگران بدون تأثیر نمی‌ باشد،شاید خود این سرباز از موضوع و حقیقت امر اطلاعی نداشته باشد.

به عقیده کوئه در هیپنوتیزم شخصی که خودش را آماده خواب می‌ نماید، ساعتی اختیار خود را به دست عامل می‌ سپارد، تا بیماری خود را تداوی کند،از قدرت تلقین به نفس استفاده می‌ نماید، عامل در این مورد دارای هیچ‌ گونه نیروی فوق‌ العاده‌ ای نمی‌ باشد، البته این عقیده نیز قدری قابل تعمق است.

با تربیت و تقویت نیروی اراده و تمرکز فکر و تکمیل شخصیت، خواهیم توانست بر خویشتن تسلط یافته در نتیجه بر اطرافیان خود حکومت معنوی پیدا کرده بر آنان مسلط شویم.خویشتن‌ شناسی نخستین پله‌ی نردبان ترقی شخصیت است، باید کوشید تا به منظور اساسی رسید، عاقبت جوینده یابنده است.

تلقین به نفس عبارت از تصویر افکار شخص و کوشش در انجام آن با یک اراده قوی
تلقین به نفس عبارت از تصویر افکار شخص و کوشش در انجام آن با یک اراده قوی

در تلقین به نفس، شعور باطن دخالت مستقیم دارد بدین ترتیب که شعور ظاهر به وسیله‌ ی قوای روانی، معلوماتی را از خارج می‌ آموزد، راجع به اشیاء و آنچه که مشاهده می‌کند،لمس می نماید به طور کلی به وسیله حواس خود در می یابد، فکر روشن و صحیحی اکتساب کرده اطلاعات کافی خود را در دسترس شعور باطن که با بیرون ارتباط ندارد می‌گذاردتا با اسلوب صحیح و روشن آنها را طبقه‌ بندی کرده و در شیارهای مغز بایگانی نماید، هر قدر این بایگانی روشن‌ تر، واضح‌ تر و مرتب‌ تر باشد.

یوگا چیست؟
توصیه برای مطالعه

شخصیت فردی در اجتماع بیشتر شناخته می‌ شود، از این لحاظ است که با تقویت شعور ظاهر و قوای روانی، صحنه‌ ی ادراکات ما بزرگ‌ تر و وسیع‌ تر شده در نتیجه بایگانی شعور باطن ثروتمندتر خواهد بودکه منجر به تکامل شخصیت گردیده خواهیم توانست با تربیت قوای روانی بر خویشتن مسلط شده بالاخره به آن مقامی که می‌ خواهیم نائل شویم.عملاً باید مدت بیست و چهار ساعت شبانه روز را مطابق برنامه‌ ی تنظیمی به کارهای پیش‌ بینی شده اشتغال یافت.

البته ساعات زندگی نباید به بطالت و خود فریبی، سپری شوند بلکه باید فعالیت و انضباط کامل رکن اساسی آن قرار گیرد ترتیب در کارها تسلط شخصی را بر خویشتن کامل می‌سازد. مسلط بر خود بودن،ایجاب می‌ نماید آنچه که می‌ خواهیم و اراده می‌ کنیم در انجام آن کوشا بوده و موفقیت کامل به دست آوریم.

این راه عملی تسلط و تلقین به نفس است، چنان‌ که تمرینات این کتاب را به دقت مطالعه کنید در انجام آن‌ها بکوشید، نیروی تلقین به نفس در شما تقویت پیدا کرده، خواهید توانست پله‌ ای از نردبان شخصیت را با استفاده و نیروی فوق‌ العاده قوی بالا روید.

 در این هنگام است که خطور فکر صحیحی از خاطر، در قوای دماغی  ما موثر واقع شده نتیجه‌ی فوق‌العاده بزرگی را ارائه خواهد داد، آن وقت خواهیم توانست با اراده خود هر  چیزی را که می خواهیمبه وسیله شعور ظاهر و قوای روانی و تکرار ان، در بایگانی مغز خود وارد ساخته، از معلومات شعور باطن در موقع خود استفاده نموده، از تلقین به نفس نتایج بزرگی را به دست آوریم.

پس باید به خود تلقین کرده و از خویشتن بخواهیم:

«هر چه خواستم به آن رسیدم، بعد از این هر چه بخواهم، بدان خواهم رسید؛ همیشه پیش می‌ روم، حقیقت زندگی عبارت از فعالیت و پیشرفت به سوی کامیابی‌ ها و موفقیت‌ های تازه است،چون من می خواهم، پس توانا هستم»

بدین ترتیب باید همیشه به خویشتن بگوییم، و از خویشتن بخواهیم تا به موفقیت‌ های تازه‌ ای نائل گردیم.